مدیر ورزش قهرمانی سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام گفت: ۲۰ کشتیگیر برتر استان پس از رقابتهای انتخابی باشگاه مقاومت بسیج، به نمایندگی از ایلام در مسابقات کشتی قهرمانی بسیج کشور شرکت خواهند کرد.
به گزارش پایگاه خبری جزمان، سرهنگ ایوب مظفری مدیر ورزش قهرمانی مرکز تربیت بدنی سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام، از حضور ۲۰ کشتیگیر استان در رقابتهای کشوری بسیج خبر داد و گفت: در مسابقات انتخابی باشگاه مقاومت بسیج، ۶۰ ورزشکار در ده وزن مختلف به رقابت پرداختند.
وی افزود: این مسابقات در رده سنی جوانان و با حضور کشتیگیران متولد سالهای ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۷ برگزار شد. در پایان، ۱۰ نفر از رشته فرنگی و ۱۰ نفر از رشته آزاد به عنوان اعضای «تیم مقاومت بسیج» انتخاب شدند تا نماینده استان ایلام در مسابقات کشوری باشند.
مظفری یادآور شد: مسابقات کشتی قهرمانی بسیج کشور از یازدهم تا پانزدهم شهریورماه جاری به میزبانی شهرستان رامسر در استان مازندران برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به نحوه برگزاری مسابقات انتخابی در ایلام گفت: این رقابتها به میزبانی مرکز تربیت بدنی سپاه استان و با همکاری هیأت کشتی برگزار شد این همکاری زمینهساز شناسایی و پرورش نخبگان کشتی استان است.
وی افزود: در حال حاضر ۱۵۰ ورزشکار بسیجی سازمانیافته در استان ایلام در رشته کشتی فعالیت دارند. مظفری در پایان ابراز امیدواری کرد: ورزشکاران توانمند استان ایلام با درخشش در رقابتهای کشوری، شایستگیهای خود را به نمایش بگذارند.
- نویسنده : ایرج ملکی











































