برنامه‌ریزی برای تأمین مسکن ۲۰۰۰ خانواده در ایلام/ تراز رضایتمندی مردم باید افزایش یابد
برنامه‌ریزی برای تأمین مسکن ۲۰۰۰ خانواده در ایلام/ تراز رضایتمندی مردم باید افزایش یابد

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برنامه‌ریزی برای تأمین مسکن 2000 خانواده، افزود: منابع لازم برای این منظور فراهم شده و دستگاه‌های اجرایی موظف به انجام وظایف خود در این زمینه هستند.

به گزارش پایگاه خبری جزمان، دکتر “فریدون همتی” امروز پنجشنبه در جلسه شورای سالمندان استان که با حضور معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور برگزار شد با تاکید بر اهمیت ایفای نقش در چارچوب ماموریت‌های قانونی گفت: لزوم کارآمدی بالا و پوشش خدمات دهی به عموم جامعه در نهادهای مسئول ضرورت دارد.

وی ادامه داد: انتظار می‌رود نهادهای مسئول با برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت منابع، خدمات خود را به نحو احسن ارائه دهند. همتی همچنین به وضعیت بازنشستگان و کارگران اشاره کرد و گفت: تلاش‌هایی برای جبران خسارت‌های مالی انجام شده اما هنوز نیاز به اقدامات بیشتر برای ایجاد ثبات نسبی در اقتصاد وجود دارد.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت اصلاح ساختارهای اقتصادی و کاهش هزینه‌های غیرضروری تأکید کرد و گفت: بهره مندی از تجربیات جهانی می‌تواند کشور را در مسیر توسعه و رفاه قرار دهد.

وی با تاکید بر لزوم مدیریت منابع و امکانات برای برقراری عدالت اجتماعی، گفت: در دستگاه‌های اجرایی، هرچند دشوار، باید با هدف خدمت بهتر به مردم عمل شود تا جامعه‌ای بهتر و رضایتمندتر داشته باشیم و تراز رضایتمندی مردم ارتقا یابد.

همتی بر اهمیت رضایت‌مندی مردم، توسعه زیرساخت‌ها و بهره‌گیری بهتر از منابع تأکید کرد و گفت: با تلاش و برنامه‌ریزی دقیق می‌توانیم به توسعه پایدار و رفاه اجتماعی دست یابیم.

  • نویسنده : ایرج ملکی