۱۰ باشگاه ورزشی در ایلام و ملکشاهی پلمپ شد
۱۰ باشگاه ورزشی در ایلام و ملکشاهی پلمپ شد

مدیر روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان ایلام از پلمب شدن ۱۰باشگاه در سطح استان به دلیل عدم رعایت مصوبات ستاد پیشگیری از گسترش ویروس کرونا خبر داد.

“سعید خسروی نژاد” گفت: پیرو دستور مدیرکل ورزش و جوانان استان در راستای مصوبات ستاد پیشگیری از گسترش ویروس کرونا در ورزش تصمیم گرفته شد کلیه باشگاه‌های خصوصی و دولتی این استان تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده تعطیل باشند.

وی افزود: در این راستا ۱۰  باشگاه ورزشی متخلف در سطح استان ایلام به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل ستاد پیشگیری از گسترش بیماری کرونا پلمب شدند.

مدیر روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان بیان داشت: از این تعداد ۶ باشگاه در شهر ایلام و مابقی در شهرستان ملکشاهی هستند.

وی ادامه داد: بازرسی روزانه و به صورت مستمر ادامه دارد و در صورت مشاهده تخلف مشابه با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.

خسروی نژاد تصریح کرد: بیش از ۲۵۰ باشگاه ورزشی خصوصی و دولتی در سطح استان فعال است.

  • نویسنده : الهام مهدیان