مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری ایلام با اشاره به اقدامات خوب انجام گرفته در راستای حفاظت از منابع طبیعی در استان، گفت: در سال جاری ۶۳ درصد از نهال کاری کشور در استان ایلام انجام شده است.
به گزارش پایگاه خبری جزمان، “رضا احمدی” ظهر یکشنبه در مراسم نهال کاری در منطقه چغاسبز شهر ایلام داشت: در سال جاری دو هزار و ۶۰ هکتار از اراضی کل کشور نهال کاری شده که یک هزار و ۳۰۰ هکتار از مجموع این اراضی در استان ایلام انجام گرفته است.
وی افزود: استان ایلام ظرفیت تولید سالانه شش تا ۱۲ میلیون نهال را دارد و سال جاری نیز بیش از شش میلیون نهال تولید و به تدریج در عرصههای طبیعی استان کاشته شده یا در حال کاشت است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری ایلام در مورد کاداستر تصریح کرد: تاکنون یک میلیون و ۹۵۰ هزار هکتار از استان ایلام سنددار شده و همچنین ۴۰ هزار هکتار از اراضی مورد تعارض و تداخل در چارچوب قانون و بر اساس مستندات و مدارک به مردم بازگردانده شده است.
- نویسنده : ایرج ملکی











































