به گزارش پایگاه خبری جزمان، در مراسمی با حضور دادستان کل کشور ۵۳ زندانی ایلامی (با کمک ستاد دیه و ارفاقات قانونی) به آغوش خانواده بازگشتند.
- نویسنده : ایرج ملکی
به گزارش پایگاه خبری جزمان، در مراسمی با حضور دادستان کل کشور ۵۳ زندانی ایلامی (با کمک ستاد دیه و ارفاقات قانونی) به آغوش خانواده بازگشتند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس کل دادگستری استان ایلام با تمجید از نقش بی بدیل عشایر در صیانت از انقلاب و کشور، از افتتاح هیئت صلح عشایری در منطقه مله پنجاب بخش سیوان خبر داد وگفت: عشایر کم پرونده ترین و بیتوقع ترین قشر جامعه هستند.
همایش صبرعشایر در منطقه مله پنجاب شهرستان ایلام، در حالی با حضور مسئولان ارشد قضایی و اجرایی استان برگزار شد که مدیرکل امور عشایری، در سخنانی جامع، به نمایندگی از ۶۰ هزار نفر جمعیت عشایری، مهمترین چالشهای حقوقی، معیشتی و زیرساختی این جامعه مولد را با دستگاه قضا در میان گذاشت و خواستار تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به پروندههای عشایری، آموزش حقوقی میدانی و تجدیدنظر در قوانین مرتبط با حق آب، راه و مرتع شد.
بخشدار سیوان با تأکید بر جایگاه بی بدیل جامعه عشایری در امنیت غذایی کشور، از آمادگی کامل بخشداری برای تسهیل دسترسی عشایر به خدمات حقوقی و حل اختلافات از مسیر گفتگو و میانجیگری خبر داد و گفت: حلوفصل ریشهای مسائل پیش از تشکیل پرونده قضایی، خود عین عدالت است.