یک گل به امارات کافی بود/ ایران مقتدرانه صدر نشین ماند
یک گل به امارات کافی بود/ ایران مقتدرانه صدر نشین ماند

تیم ملی فوتبال ایران موفق شد در هفته سوم از مرحله نهایی مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به پیروزی خارج از خانه مقابل امارات دست یابد.

به گزارش پایگاه خبری جزمان، تیم ملی فوتبال کشورمان ایران در سومین روز از مسابقات نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر از ساعت ۲۰:۱۵ امشب (پنجشنبه) در ورزشگاه زعبیل به مصاف امارات رفت و موفق شد از سد میهمان خود با یک گل بگذرد. مهدی طارمی در دقیقه ۷۰ موفق شد دروازه امارات را باز کند.

در این دیدار سردار آزمون در دقیقه ۹۰ یک ضربه پنالتی را از دست داد.

ایران با این پیروزی ۹ امتیازی شد و با این شرایط صدر جدول گروه A را که موقتاً در اختیار کره جنوبی قرار گرفته بود، پس گرفت. پس از ایران نیز کره جنوبی با ۷ امتیار در رده دوم است و سپس امارات، لبنان و عراق با ۲ امتیاز رتبه‌های سوم تا پنجم را در اختیار دارند. سوریه نیز با یک امتیاز قعرنشین این گروه است.

  • نویسنده : ایرج ملکی